Červená srdíčka
Obtížnost
Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření
25min
Celkový čas
2h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
5261
kalorií
175.0g
cukrů
318.0g
tuků
85.0g
bílkovin
Příprava
Žloutky s medem našleháme do pěny, z bílků ušleháme tuhý sníh a vše smícháme. Přidáme mouku, prášek do pečiva a nakonec rozpuštěné máslo. Těstem naplníme vyšší plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut. Upečený korpus necháme vychladnout a poté potřeme krémem. Máslo utřeme dohladka a postupně přimícháme cukr a mandle. Dle návodu připravíme želé, které smícháme se šťávou z jahodového kompotu. Na korpus potřený krémem nalijeme želé, necháme ho ztuhnout a formičkou vykrajujeme srdíčka, která zdobíme rozkrojenou jahodou.
Jiřulka16. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.