Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Charčo sup - Gruzínská polévka

Charčo sup - Gruzínská polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
532 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Mäso pokrájame na menšie kúsky a dáme variť s bobkovým listom, cesnakom a celým korením do posolenej vody. Pred dovarením pridáme umytú sparenú alebo predvarenú ryžu a nadrobno pokrájanú cibuľu, predtým podusenú s pokrájanou zelenou paprikou. Pridáme rajčiakový pretlak a uvaríme do mäkka. Nakoniec ozdobíme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

K tejto polievke odporúčam posúchy (zemiakové placky pečene na sucho).


Jozef

02. 12. 2010, Recept navštíven: 5137x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
typická gruzínska polievka, treba vyskúšať

18. 12. 2016, 20:25

Přidat komentář

Facebook komentáře