Charčo sup - Gruzínská polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
532
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Mäso pokrájame na menšie kúsky a dáme variť s bobkovým listom, cesnakom a celým korením do posolenej vody. Pred dovarením pridáme umytú sparenú alebo predvarenú ryžu a nadrobno pokrájanú cibuľu, predtým podusenú s pokrájanou zelenou paprikou. Pridáme rajčiakový pretlak a uvaríme do mäkka. Nakoniec ozdobíme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
K tejto polievke odporúčam posúchy (zemiakové placky pečene na sucho).
Jozef02. 12. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.