Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Charčo sup - Gruzínská polévka

Charčo sup - Gruzínská polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

532 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 9.0g bílkovin

Příprava

Mäso pokrájame na menšie kúsky a dáme variť s bobkovým listom, cesnakom a celým korením do posolenej vody. Pred dovarením pridáme umytú sparenú alebo predvarenú ryžu a nadrobno pokrájanú cibuľu, predtým podusenú s pokrájanou zelenou paprikou. Pridáme rajčiakový pretlak a uvaríme do mäkka. Nakoniec ozdobíme nadrobno pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

K tejto polievke odporúčam posúchy (zemiakové placky pečene na sucho).

Jozef

02. 12. 2010, Recept navštíven: 4663x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Charčo sup - Gruzínská polévka

Charčo sup - Gruzínská polévka

Mäso pokrájame na menšie kúsky a dáme variť s bobkovým listom, cesnakom a celým korením do posolenej vody. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Charčo sup - Gruzínská polévka Link-arrow
Thumb.image

Bramborové placky

Brambory očistíme a nastrouháme na struhadle najemno. Necháme chvíli stát do doby, než pustí vodu, vymačkám...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře