Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chřestový salát s pečeným kuřetem

Chřestový salát s pečeným kuřetem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
696 kalorií 1.0g cukrů 47.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Čerstvú špargľu olúpeme a varíme asi 20 minút v posolenej vode. Opláchneme studenou vodou, aby ďalej nemäkla. Pokrájame na kúsky dlhé 5 cm. Špargle z konzervy už nevaríme, len ich pokrájame a ocedíme. Ocot, cukor, majonézu a posekané mäso z pečeného kurčaťa, posekaný ananás a nadrobno nakrájanú zelenú petržlenovú vňať premiešame. Na misu kladieme špargľu a po vrstvách zalievame majonézovou zmesou. Povrch ozdobíme štvrtkami rajčiakov, kúskami špargle a zelenej petržlenovej vňate.

Bulb Tip k receptu

Špargľový šalát môžeme pripravovať aj jednoduchšie a menej pracne tak, že uvarenú špargľu jednoducho zalejeme majonézou. Podávame z čerstvou bagetou.


Jozef

14. 10. 2010, Recept navštíven: 1642x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný šalát

18. 09. 2016, 18:40

Přidat komentář

Facebook komentáře