Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chutná krkovička pro labužníky

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 1dní 2h 20min
Nutriční hodnoty
2244 kalorií 12.0g cukrů 192.0g tuků 145.0g bílkovin

Příprava

Krkovičku omyjeme a osušíme. Vložíme na alobal do pekáčku a povrch nařízneme příčně. Zářezy uděláme hluboko, abychom je mohli později naplnit.
Ingredience na marinádu smícháme v misce a maso jí potřeme, i v zářezech. Zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin odležet v lednici. Občas můžeme potírat.
Druhý den maso vyjmeme z lednice a do zářezů vložíme vždy plátek sýru se šunkou. Znovu zabalíme do alobalu a pečeme v troubě předehřáté na 200°C přibližně 2 hodiny. Posledních 20 minut alobal otevřeme a dopékáme. Sýr se krásně zapeče.
Při podávání krájíme vždy v zářezu. Podávat můžeme s jakoukoliv přílohou, nejlepší je ale vařený brambor nebo bramborová kaše.

Bulb Tip k receptu

Jako náplň můžeme použít třeba žampiony, nebo cokoliv co máme rádi.


Přidat na Pinterest
Sonia005

20. 02. 2012, Recept navštíven: 4831x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, časová príprava nevadí

01. 11. 2016, 13:14

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovička pripravená vynikajuco

05. 12. 2016, 22:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept so všetkými ingredienciami je vyborný

14. 02. 2017, 20:14

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
takto pripravená krkovička je chuťovo jedinečná, delikatna

03. 03. 2017, 10:25

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept s nenaročnou prípravou

25. 05. 2017, 20:13

Přidat komentář
Thumb
Občas to udělám a všem, kterým jsem to nabídl, tak to moc chutnalo. Chtějí recept, ale jakmile jej řeknu, tak se jim to zdá na dnešní poměry pracné. Holt dnes jsou lidi zvyklý jenom na náhražky. Čau Jindra

jindra 23. 02. 2012, 15:01

Sonia005
Pracné? Vždyť se to jenom naloží a pak hodí do trouby :-) No jo, ale to znám. Jak někomu pošlu recept, kde se jenom vše nesmíchá, nebo jenom hodí na pánev tak je to složité :-)

Sonia005 23. 02. 2012, 19:19

olgajungwirth
Super....vyzkousim

olgajungwirth 04. 05. 2016, 04:35

Facebook komentáře