Chutná krkovička pro labužníky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 20min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

1dní 2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2244 kalorií
12.0g cukrů
192.0g tuků
145.0g bílkovin


Příprava

Krkovičku omyjeme a osušíme. Vložíme na alobal do pekáčku a povrch nařízneme příčně. Zářezy uděláme hluboko, abychom je mohli později naplnit.
Ingredience na marinádu smícháme v misce a maso jí potřeme, i v zářezech. Zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin odležet v lednici. Občas můžeme potírat.
Druhý den maso vyjmeme z lednice a do zářezů vložíme vždy plátek sýru se šunkou. Znovu zabalíme do alobalu a pečeme v troubě předehřáté na 200°C přibližně 2 hodiny. Posledních 20 minut alobal otevřeme a dopékáme. Sýr se krásně zapeče.
Při podávání krájíme vždy v zářezu. Podávat můžeme s jakoukoliv přílohou, nejlepší je ale vařený brambor nebo bramborová kaše.

Tip k receptu

Jako náplň můžeme použít třeba žampiony, nebo cokoliv co máme rádi.

přidejte na:
Sonia005

20. 02. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept, časová príprava nevadí

Svetlana 01. 11. 2016, 13:14

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
krkovička pripravená vynikajuco

hanka 05. 12. 2016, 22:18

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept so všetkými ingredienciami je vyborný

dušanka 14. 02. 2017, 20:14

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
takto pripravená krkovička je chuťovo jedinečná, delikatna

katka16031 03. 03. 2017, 10:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborný recept s nenaročnou prípravou

majka 25. 05. 2017, 20:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravená krkovička

palino 25. 10. 2019, 11:00

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Občas to udělám a všem, kterým jsem to nabídl, tak to moc chutnalo. Chtějí recept, ale jakmile jej řeknu, tak se jim to zdá na dnešní poměry pracné. Holt dnes jsou lidi zvyklý jenom na náhražky. Čau Jindra

jindra 23. 02. 2012, 15:01

Sonia005
Pracné? Vždyť se to jenom naloží a pak hodí do trouby :-) No jo, ale to znám. Jak někomu pošlu recept, kde se jenom vše nesmíchá, nebo jenom hodí na pánev tak je to složité :-)

Sonia005 23. 02. 2012, 19:19

olgajungwirth
Super....vyzkousim

olgajungwirth 04. 05. 2016, 04:35