Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chutná krkovička pro labužníky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 20min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 1dní 2h 20min , porce

2244 kalorií, 12.0g cukrů, 192.0g tuků, 145.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Krkovičku omyjeme a osušíme. Vložíme na alobal do pekáčku a povrch nařízneme příčně. Zářezy uděláme hluboko, abychom je mohli později naplnit.
Ingredience na marinádu smícháme v misce a maso jí potřeme, i v zářezech. Zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin odležet v lednici. Občas můžeme potírat.
Druhý den maso vyjmeme z lednice a do zářezů vložíme vždy plátek sýru se šunkou. Znovu zabalíme do alobalu a pečeme v troubě předehřáté na 200°C přibližně 2 hodiny. Posledních 20 minut alobal otevřeme a dopékáme. Sýr se krásně zapeče.
Při podávání krájíme vždy v zářezu. Podávat můžeme s jakoukoliv přílohou, nejlepší je ale vařený brambor nebo bramborová kaše.

Bulb Tip k receptu

Jako náplň můžeme použít třeba žampiony, nebo cokoliv co máme rádi.

Sonia005

20. 02. 2012, Recept navštíven: 4297x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chutná krkovička pro labužníky

Chutná krkovička pro labužníky

Krkovičku omyjeme a osušíme. Vložíme na alobal do pekáčku a povrch nařízneme příčně. Zářezy uděláme hluboko...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chutná krkovička pro labužníky Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, časová príprava nevadí

01. 11. 2016, 13:14

Přidat komentář
Thumb
Občas to udělám a všem, kterým jsem to nabídl, tak to moc chutnalo. Chtějí recept, ale jakmile jej řeknu, tak se jim to zdá na dnešní poměry pracné. Holt dnes jsou lidi zvyklý jenom na náhražky. Čau Jindra

jindra 23. 02. 2012, 15:01

Sonia005
Pracné? Vždyť se to jenom naloží a pak hodí do trouby :-) No jo, ale to znám. Jak někomu pošlu recept, kde se jenom vše nesmíchá, nebo jenom hodí na pánev tak je to složité :-)

Sonia005 23. 02. 2012, 19:19

olgajungwirth
Super....vyzkousim

olgajungwirth 04. 05. 2016, 04:35

Facebook komentáře