Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Čínské zázvorové maso

Čínské zázvorové maso

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1092 kalorií 0.0g cukrů 83.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Maso ze svíčkové odblaníme a nakrájíme na tenké plátky a promícháme s vejcem, máčeným škrobem, strouhaným zázvorem, solí a necháme 20 minut marinovat. Pak maso vložíme do rozpáleného oleje, dobře promícháme a po chvilce přidáme pórek nakrájený na nudličky, cibuli a máčený zázvor. Chvíli restujeme, pak zalijeme mírně bujónem, ochutíme vínem, glutamanem sodným a solí. Mírně zahustíme máčeným škrobem a krátce podusíme. Hotový pokrm pokapeme olejem.


Mall

09. 11. 2009, Recept navštíven: 1478x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

16. 01. 2016, 18:09

Přidat komentář

Facebook komentáře