Čínské zázvorové maso
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1092
kalorií
0.0g
cukrů
83.0g
tuků
90.0g
bílkovin
Příprava
Maso ze svíčkové odblaníme a nakrájíme na tenké plátky a promícháme s vejcem, máčeným škrobem, strouhaným zázvorem, solí a necháme 20 minut marinovat. Pak maso vložíme do rozpáleného oleje, dobře promícháme a po chvilce přidáme pórek nakrájený na nudličky, cibuli a máčený zázvor. Chvíli restujeme, pak zalijeme mírně bujónem, ochutíme vínem, glutamanem sodným a solí. Mírně zahustíme máčeným škrobem a krátce podusíme. Hotový pokrm pokapeme olejem.
Mall09. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.