Chybějící obrázek

Čínské zázvorové maso

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1092 kalorií
0.0g cukrů
83.0g tuků
90.0g bílkovin


Příprava

Maso ze svíčkové odblaníme a nakrájíme na tenké plátky a promícháme s vejcem, máčeným škrobem, strouhaným zázvorem, solí a necháme 20 minut marinovat. Pak maso vložíme do rozpáleného oleje, dobře promícháme a po chvilce přidáme pórek nakrájený na nudličky, cibuli a máčený zázvor. Chvíli restujeme, pak zalijeme mírně bujónem, ochutíme vínem, glutamanem sodným a solí. Mírně zahustíme máčeným škrobem a krátce podusíme. Hotový pokrm pokapeme olejem.

přidejte na:
Mall

09. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
hanka 16. 01. 2016, 19:09