Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cizrnová polévka s citrónovou kůrou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
1052 kalorií 22.0g cukrů 31.0g tuků 41.0g bílkovin

Příprava

Cizrnu necháme přes noc namočenou ve vodě.
V hrnci na olivovém oleji orestujeme česnek (neoloupaný, jen trochu rozplácnutý), petrželku a slitou cizrnu.
Zalijeme vývarem a vaříme 8 minut doměkka.
Mezitím vyšleháme ricottu s nasekaným koprem a nastrouháme kůru z citrónu.
Když je cizrna měkká, polévku rozmixujeme. Rozdělíme ji do talířků a ozdobíme ricottou, kůrou z citrónu a lístky máty.

Bulb Tip k receptu

Kůru z citrónu můžeme nastrouhat najemno nebo nakrájet na tenké pásky, které vypadají velmi esteticky.


Přidat na Pinterest
sonizna

12. 01. 2016, Recept navštíven: 786x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
môže byť zaujímava tato cizrnová polievka

20. 01. 2016, 10:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
netradičná polievka , chutná

04. 04. 2016, 10:05

Přidat komentář

Facebook komentáře