Čokoládový koláč s hruškami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
3100
kalorií
0.0g
cukrů
193.0g
tuků
143.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve rozpustíme čokoládu v mléce, dobře promícháme a necháme vychladnout.
Vejce prošleháme s měkkým máslem a oběma cukry, přimícháme zakysanou smetanu, zchladlou čokoládu, hruškovici, mouku s kypřícím práškem, Solamyl a kakao.
Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.
Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme a čtvrtky naklademe rovnoměrně na těsto.
Pečeme při 180°C asi 25 - 30 minut.
Tip k receptu
Nemáme-li hruškovici, můžeme ji, samozřejmě, nahradit rumem :o).
Angel 66607. 09. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.