Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Comtesa de noir podle Mirky Slavíkové

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

3276 kalorií, 5.0g cukrů, 192.0g tuků, 167.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

V jedné míse si smícháme všechny sypké suroviny - prosátou mouku, kypřící prášek, skořici, kakao, mandlové lupínky a čokoládu.
Ve druhé míse šleháme změklé máslo se žloutky a moučkovým cukrem do pěny, pak postupně přidáváme červené víno a zakysanou smetanu.
Zvlášť si ušleháme bílky s krupicovým cukrem do sněhu. Hotový sníh opatrně vmícháme do žloutkové pěny. Nakonec vmícháme sypkou směs a vymícháme těsto.
Nalijeme ho do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy.
Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut.

Angel 666

14. 05. 2012, Recept navštíven: 4617x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Comtesa de noir podle Mirky Slavíkové

Comtesa de noir podle Mirky Slavíkové

V jedné míse si smícháme všechny sypké suroviny - prosátou mouku, kypřící prášek, skořici, kakao, mandlové ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Comtesa de noir podle Mirky Slavíkové Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

18. 01. 2016, 11:52

Přidat komentář

Facebook komentáře