Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Comtesa de noir podle Mirky Slavíkové

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3276 kalorií 5.0g cukrů 192.0g tuků 167.0g bílkovin

Příprava

V jedné míse si smícháme všechny sypké suroviny - prosátou mouku, kypřící prášek, skořici, kakao, mandlové lupínky a čokoládu.
Ve druhé míse šleháme změklé máslo se žloutky a moučkovým cukrem do pěny, pak postupně přidáváme červené víno a zakysanou smetanu.
Zvlášť si ušleháme bílky s krupicovým cukrem do sněhu. Hotový sníh opatrně vmícháme do žloutkové pěny. Nakonec vmícháme sypkou směs a vymícháme těsto.
Nalijeme ho do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy.
Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut.


Přidat na Pinterest
Angel 666

14. 05. 2012, Recept navštíven: 4878x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

18. 01. 2016, 11:52

Přidat komentář

Facebook komentáře