Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cuketa s cizrnou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
214 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno. Cibuli necháme na oleji změknout a přihodíme česnek. Chvíli smažíme, dokud se česnek nerozvoní. Poté přihodíme všechno koření kromě soli a pepře a ani ne minutku smažíme, vhodíme cuketu nakrájenou na plátky a na třetinky a smažíme, dokud se nám cuketa neobalí všude kořením. Poté vhodíme cizrnu a sekané rajčata a asi 15-20 minut dusíme. Nakonec osolíme, opepříme a ještě chvilku dusíme. Vypneme a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Místo cibule můžete použít i šalotku. Do směsi můžeme taky přidat nakrájené tofu na kostičky nebo kuřecí prso nadrobno.


Přidat na Pinterest
Ellis

10. 05. 2013, Recept navštíven: 3504x


Přidat recenzi
Ellis
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Lehce netradiční, ale chuťově moc dobré a hlavně zdravé. Doporučuji použít domácí rajčata, vynikne perfektně chuť jídla. Podávat můžeme s vejcem nebo kuřecím plátkem

16. 05. 2013, 11:20

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
prekvapila vyborná chuť tohto jedla

28. 01. 2016, 15:11

Jiri.Marek91
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborné, doporučujeme!

09. 05. 2016, 22:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšaný velmi dobrý recept

25. 08. 2016, 20:02

Přidat komentář
Barbora Šumná
Toto jídlo, ale bez cukety, mne naučila jíst jedna rodina z Indie. Vážně moc dobré :)

Barbora Šumná 10. 05. 2013, 06:35

Facebook komentáře