Dezert Himaláje s tvarohem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
3744
kalorií
9.0g
cukrů
126.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si mísu. Do mísy dáme 1 prášek do pečiva, 2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, půl hrnku oleje, 2 celá vejce, 2 lžíce kakaa a citronovou kůru a vyšleháme do hutné hmoty.
Připravíme si druhou mísu a zbylé suroviny dáme do mísy. Z nich ušleháme řidký krém.
Připravíme si plech na pečení, který vymažeme a vysypeme strouhankou nebo hrubou moukou. Troubu si rozehřejeme na 150 stupňů.
Půl tmavého, hutného těsta navrstvíme rovnoměrně na plech. Tvarohové těsto nalijeme na tmavé těsto, které již máme na plechu a opět přikryjeme zbylým tmavým těstem, které nám zůstalo v míse.
Dáme péct do trouby a pečeme pozvolna přibližně 45 minut. Poté necháme pořádně vychladnout a můžeme podávat.
14. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: uvedené
Jana Příbram 09. 12. 2012, 15:46
Přidané ingredience: kandované ovoce
Dessyna 26. 01. 2013, 10:34
Přidané ingredience: kandované ovoce
Dessyna 26. 01. 2013, 10:42
© 2024, Railsformers s.r.o.