Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí pálivý džem k masu a klobáskám

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
402 kalorií 100.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce a zasypeme je cukrem.
Přidáme 3 lžíce vody, ocet, šťávu z nastrouhaného zázvoru, chilli koření, kurkumu, skořici i badyán.
Vaříme až jablka změknou.
Poté vyndáme koření a směs rozmixujeme.
Naplníme skleničku, kterou uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přes noc konzervovat.

Bulb Tip k receptu

Chilli koření můžeme přidávat nebo ubírat podle toho, jak ostrou omáčku chceme.


Přidat na Pinterest
sonizna

27. 01. 2016, Recept navštíven: 1027x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

28. 01. 2016, 14:28

planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, děkuji za inspiraci , ráda vyzkouším

28. 01. 2016, 18:08

Přidat komentář

Facebook komentáře