Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí pálivý džem k masu a klobáskám

Domácí pálivý džem k masu a klobáskám
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

402 kalorií, 100.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce a zasypeme je cukrem.
Přidáme 3 lžíce vody, ocet, šťávu z nastrouhaného zázvoru, chilli koření, kurkumu, skořici i badyán.
Vaříme až jablka změknou.
Poté vyndáme koření a směs rozmixujeme.
Naplníme skleničku, kterou uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přes noc konzervovat.

Bulb Tip k receptu

Chilli koření můžeme přidávat nebo ubírat podle toho, jak ostrou omáčku chceme.

sonizna

27. 01. 2016, Recept navštíven: 545x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí pálivější hořčice

Domácí pálivější hořčice

Semínko pomeleme na prášek a poté vmixujeme zbývající ingredience. Směs vložíme na pánev a krátce zahřejeme...

Domácí pálivý džem k masu a klobáskám

Domácí pálivý džem k masu a klobáskám

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce a zasypeme je cukrem. Přidáme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí pálivý džem k masu a klobáskám Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

28. 01. 2016, 14:28

planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, děkuji za inspiraci , ráda vyzkouším

28. 01. 2016, 18:08

Přidat komentář

Facebook komentáře