Domácí pálivý džem k masu a klobáskám

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

402 kalorií
100.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce a zasypeme je cukrem.
Přidáme 3 lžíce vody, ocet, šťávu z nastrouhaného zázvoru, chilli koření, kurkumu, skořici i badyán.
Vaříme až jablka změknou.
Poté vyndáme koření a směs rozmixujeme.
Naplníme skleničku, kterou uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přes noc konzervovat.

Tip k receptu

Chilli koření můžeme přidávat nebo ubírat podle toho, jak ostrou omáčku chceme.

přidejte na:
sonizna

27. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
vyskúšam

28. 01. 2016, 14:28

planeta
zajímavý recept, děkuji za inspiraci , ráda vyzkouším

28. 01. 2016, 18:08

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.