Domácí pálivý džem k masu a klobáskám

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

402 kalorií
100.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce a zasypeme je cukrem.
Přidáme 3 lžíce vody, ocet, šťávu z nastrouhaného zázvoru, chilli koření, kurkumu, skořici i badyán.
Vaříme až jablka změknou.
Poté vyndáme koření a směs rozmixujeme.
Naplníme skleničku, kterou uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přes noc konzervovat.

Tip k receptu

Chilli koření můžeme přidávat nebo ubírat podle toho, jak ostrou omáčku chceme.

přidejte na:
sonizna

27. 01. 2016

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam
Svetlana 28. 01. 2016, 15:28
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zajímavý recept, děkuji za inspiraci , ráda vyzkouším
planeta 28. 01. 2016, 19:08
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept s týmito ingredienciami ma zaujal
majka 29. 08. 2019, 21:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobré
palino 10. 10. 2019, 10:28