Domácí pálivý džem k masu a klobáskám
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
402
kalorií
100.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce a zasypeme je cukrem.
Přidáme 3 lžíce vody, ocet, šťávu z nastrouhaného zázvoru, chilli koření, kurkumu, skořici i badyán.
Vaříme až jablka změknou.
Poté vyndáme koření a směs rozmixujeme.
Naplníme skleničku, kterou uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přes noc konzervovat.
Tip k receptu
Chilli koření můžeme přidávat nebo ubírat podle toho, jak ostrou omáčku chceme.
sonizna27. 01. 2016
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.