Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dýňové noky se špenátem

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1794 kalorií 5.0g cukrů 55.0g tuků 111.0g bílkovin

Příprava

Dýni uvaříme a rozmixujeme dohladka. Smícháme ji s moukou, vejcem a muškátovým oříškem. Vypracujeme hladkou hmotu, z které ukrajujeme kousky a na pomoučeném válu z nich vytvoříme válečky. Tyto válečky nakrájíme na 2 cm dlouhé kousky. Tyto kousky rozplácneme vidličkou a vaříme je 2-5 minut v osolené vodě.
Cibuli nakrájíme najemno a smažíme na oleji. Přidáme maso nakrájené na čtverečky. Smažíme tak pět minut.
Poté přidáme rozmrazený špenát, osolíme, opepříme a podusíme 5 minut.
Dýňové nočky podáváme se špenátem posypané strouhaným nebo nadrobeným balkánským sýrem.

Bulb Tip k receptu

Pozor při dosolování špenátu - budeme ještě přidávat slaný balkánský sýr.


Přidat na Pinterest
sonizna

08. 10. 2015, Recept navštíven: 1300x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt dobre

09. 10. 2015, 18:34

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušam

11. 10. 2015, 18:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dietne, chutné

14. 10. 2015, 17:12

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skusim

03. 11. 2015, 12:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na dyňové noky ma zaujal, vyskúšaný, celkom chutné jedlo

01. 06. 2017, 15:25

Přidat komentář

Facebook komentáře