Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Falafel

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 30min , porce

232 kalorií, 0.0g cukrů, 7.0g tuků, 11.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cizrnu scedíme a v míse rozmačkáme vidličkou. Přidáme nasekanou cibulku, petrželku, prolisovaný česnek, koření, sůl a promícháme s vejcem. Zahustíme strouhankou, tvarujeme malé placičky a smažíme asi 3 minuty z každé strany. Použijeme-li teflonovou pánev, postačí 1-2 lžíce oleje k jejímu potření.

Bulb Tip k receptu

Podáváme zakapané citrónovou šťávou s celozrnným pečivem - obložené na způsob hamburgeru

Barbora Dvouletá

26. 08. 2009, Recept navštíven: 4969x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Falafel

Falafel

Cizrnu scedíme a v míse rozmačkáme vidličkou. Přidáme nasekanou cibulku, petrželku, prolisovaný česnek, koř...

Zobrazit všechny podobné recepty k Falafel Link-arrow
Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave

24. 10. 2016, 09:32

Přidat komentář
Vera
nějaké fotečky dodávám. Já jsem to teda nedělala s konzervou cizrny, ale zkoušela jsem to přímo s cizrnou, kterou jsem uvařila a scedila.

Vera 26. 08. 2009, 13:43

Svetlana
ja som radšej rala cizirnu v konzerve..a bolo to úžasné :D

Svetlana 02. 12. 2009, 17:59

Facebook komentáře