Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Falafel

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
232 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Cizrnu scedíme a v míse rozmačkáme vidličkou. Přidáme nasekanou cibulku, petrželku, prolisovaný česnek, koření, sůl a promícháme s vejcem. Zahustíme strouhankou, tvarujeme malé placičky a smažíme asi 3 minuty z každé strany. Použijeme-li teflonovou pánev, postačí 1-2 lžíce oleje k jejímu potření.

Bulb Tip k receptu

Podáváme zakapané citrónovou šťávou s celozrnným pečivem - obložené na způsob hamburgeru


Přidat na Pinterest
Barbora Dvouletá

26. 08. 2009, Recept navštíven: 5634x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave

24. 10. 2016, 09:32

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutný recept

23. 01. 2017, 11:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star
recepet sa mi velmi pozdáva

27. 02. 2017, 20:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

10. 03. 2018, 19:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept som vyskúšala, chutilo

23. 06. 2018, 20:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept s cizrny

15. 08. 2018, 20:18

Přidat komentář
Vera
nějaké fotečky dodávám. Já jsem to teda nedělala s konzervou cizrny, ale zkoušela jsem to přímo s cizrnou, kterou jsem uvařila a scedila.

Vera 26. 08. 2009, 13:43

Svetlana
ja som radšej rala cizirnu v konzerve..a bolo to úžasné :D

Svetlana 02. 12. 2009, 17:59

Facebook komentáře