Falešná kastrůlková roštenka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

4575 kalorií
0.0g cukrů
150.0g tuků
130.0g bílkovin


Příprava

Maso vyklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji prudce z obou stran osmahneme. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme drobně nasekanou cibuli, opražíme, stáhneme z ohně a přimícháme červenou papriku. Rychle promícháme, vrátíme na plotnu, přilijeme trochu vody nebo vývaru, pak do pánve vrátíme maso, které posypeme kmínem a přikryté dusíme do poloměkka. Potom přidáme na osminky nakrájené brambory a dále vaříme. Když je maso i brambory měkké, přidáme lečo, dochutíme, krátce povaříme a nakonec přidáme i majoránku. Podáváme s čerstvým chlebem.

Tip k receptu

Do masa klidně přidáme i čili koření.

přidejte na:
uschi3

28. 02. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Vyzkouším, už cítím ty chutě na jazyku. Ale roštěnka ? Z vepřového ? To mě zarazilo...

Ajaja 17. 04. 2011, 06:57