Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Falešná kastrůlková roštenka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
4575 kalorií 0.0g cukrů 150.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Maso vyklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji prudce z obou stran osmahneme. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme drobně nasekanou cibuli, opražíme, stáhneme z ohně a přimícháme červenou papriku. Rychle promícháme, vrátíme na plotnu, přilijeme trochu vody nebo vývaru, pak do pánve vrátíme maso, které posypeme kmínem a přikryté dusíme do poloměkka. Potom přidáme na osminky nakrájené brambory a dále vaříme. Když je maso i brambory měkké, přidáme lečo, dochutíme, krátce povaříme a nakonec přidáme i majoránku. Podáváme s čerstvým chlebem.

Bulb Tip k receptu

Do masa klidně přidáme i čili koření.


Přidat na Pinterest
uschi3

28. 02. 2011, Recept navštíven: 3287x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Vyzkouším, už cítím ty chutě na jazyku. Ale roštěnka ? Z vepřového ? To mě zarazilo...

Ajaja 17. 04. 2011, 06:57

Facebook komentáře