Falešná kastrůlková roštenka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
4575
kalorií
0.0g
cukrů
150.0g
tuků
130.0g
bílkovin
Příprava
Maso vyklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji prudce z obou stran osmahneme. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme drobně nasekanou cibuli, opražíme, stáhneme z ohně a přimícháme červenou papriku. Rychle promícháme, vrátíme na plotnu, přilijeme trochu vody nebo vývaru, pak do pánve vrátíme maso, které posypeme kmínem a přikryté dusíme do poloměkka. Potom přidáme na osminky nakrájené brambory a dále vaříme. Když je maso i brambory měkké, přidáme lečo, dochutíme, krátce povaříme a nakonec přidáme i majoránku. Podáváme s čerstvým chlebem.
Tip k receptu
Do masa klidně přidáme i čili koření.
uschi328. 02. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.