Falešná svíčková omáčka s knedlíkem a hovězím zadním
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
212
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Maso rozdělíme na tři stejné díly a spolu s kořenovou zeleninou vaříme doměkka, po uvaření vše scedíme.
Do části vývaru přidáme na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu a vše pořádně rozmixujeme, poté zahustíme záklechtkou, udělanou z mléka a z hladké mouky. Vše dochutíme, dosolíme, přidáme dle chuti smetanu a krátce povaříme.
Podáváme s kousky uvařeného hovězího masa a jako přílohu houskový knedlík. Dobrou chuť!
17. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.