Fazolová uzená polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
45min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
840
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
59.0g
bílkovin
Příprava
Červené a bílé fazole přes noc namočíme. Druhý den vodu slijeme, fazole dáme do hrnce, přidáme uzené žebro, kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl a vaříme do změknutí masa a fazolí. Pak maso a kořenovou zeleninu nakrájíme na kousky, vrátíme do polévky, zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě a dozdobíme jarní cibulkou.
Tip k receptu
Podáváme buď samostatně nebo s pečivem.
Jana Smidži12. 03. 2018
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 17. 04. 2018, 10:41

majka 08. 05. 2018, 20:47

katka16031 13. 05. 2018, 20:41

Roman Klouda 11. 08. 2018, 10:36

Přidané ingredience: saturejka
planeta 19. 12. 2018, 06:12

palino 20. 12. 2018, 12:51

hanka 01. 03. 2019, 10:55

Jan Šimek 20. 08. 2019, 08:43

dušanka 06. 10. 2019, 19:12
Komentáře
Přidat komentář© 2019, Railsformers, s.r.o.
Roman Klouda 11. 08. 2018, 10:35
Miroslav Kacele 12. 08. 2018, 19:48
Jana Smidži 20. 08. 2018, 18:50