Fazolový salát
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1216
kalorií
1.0g
cukrů
26.0g
tuků
78.0g
bílkovin
Příprava
Přebrané a umyté fazole necháme nabobtnat a potom je uvaříme do měkka. Dáváme pozor, aby se nerozvařily a zůstaly celé. Scedíme je a teplé zalijeme nálevem.
Nálev: ocet smícháme s trochou vody, solí, pepřem a cukrem a necháme chvíli odstát. Potom přidáme olej, osmaženou slaninu pokrájenou na kostky a nadrobno posekanou petrželku.
Tip k receptu
Fazolový salát můžeme servírovat jako přílohu k pečenému masu.
Mall20. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.