Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fenyklové rizoto s krevetami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
512 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Cibuli, česnek a fenykl nakrájíme nadrobno. Vše smažíme 10 minut na oleji. Přidáme rýži a 2 minuty smažíme. Poté postupně po naběračce přiléváme horký vývar. Množství podle potřeby. Z poloviny citrónu nastrouháme kůru a vymačkáme lžíci citronové šťávy.
Těsně před tím, než je rýže uvařená, k ní přidáme krevety, citrónovou kůru a šťávu a osolíme a opepříme. Vaříme 3-4 minuty. Odstavíme z ohně a vmícháme citrónovou šťávu a polníček. Necháme dvě minuty odstát a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Krevety postačí malé, které zmražené najdeme snad v každém supermarketu.


Přidat na Pinterest
sonizna

27. 08. 2015, Recept navštíven: 960x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krevety su v tom vyborne

07. 10. 2015, 10:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré a chutné

20. 10. 2015, 15:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavu chuť to má

07. 01. 2016, 12:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo dobre

18. 10. 2016, 19:06

Přidat komentář

Facebook komentáře