Filety zapečené s bešamelem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
544
kalorií
0.0g
cukrů
43.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Rozmrazené filety z oboch strán nasolíme a môžeme aj pokvapkať citrónovou šťavou.
Osmahneme cibuľu a na nej podusíme šampiňóny, posolíme a okoreníme /opepříme :-)/.
V druhom hrnci si pripravíme bešamel: roztopíme maslo, na ňom jemne osmahneme múku a prelejeme mliekom. Za stáleho miešania privedieme k varu a potom pridáme tavený syr, dochutíme vegetou a varíme, až kým sa syr úplne nerozpustí.
Na dno zapekacej misy vysypeme podusené šampiňóny s cibuľou, na to naukladáme filety a prelejeme bešamelom. Zapekáme v stredne horúcej rúre približne 3/4 hodiny.
16. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.