Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fofr koláč

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
1680 kalorií 7.0g cukrů 12.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Ovoce scedíme, necháme okapat a šťávu uchováme na želatinu.
Ostatní suroviny smícháme jako na palačinky, jen je těsto hustší, asi jako krupicová kaše.

Pekáč vymažeme olejem a těsto do něho vlijeme.

Dáme do předehřáté trouby na 200°C na 5 minut. Potom je vyndáme, poklademe kousky okapaného kompotovaného ovoce, stáhneme troubu na 170°C a asi 20-25minut pečeme.

Vyndáme a uděláme si želatinu ze sáčku a ze šťávy z kompotu a 2 lžic cukru podle návodu.
Necháme ji 1 minutu vychladnout a nanášíme ji na koláč (nevadí, že je ještě teplý).
Dáme vychladnout a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Když spěchám, je to během 40ti minut hotové a můžeme jednotlivé kousky ještě nazdobit šlehačkou a posypat strouhanou čokoládou.


Přidat na Pinterest

12. 09. 2010, Recept navštíven: 2570x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
koláč je vyborný a rýchlo urobený, používam hocijaké kompotové ovocie, čo mam

01. 04. 2017, 18:59

Přidat komentář

Facebook komentáře