Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fofr koláč

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 45min , porce

1680 kalorií, 7.0g cukrů, 12.0g tuků, 44.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ovoce scedíme, necháme okapat a šťávu uchováme na želatinu.
Ostatní suroviny smícháme jako na palačinky, jen je těsto hustší, asi jako krupicová kaše.

Pekáč vymažeme olejem a těsto do něho vlijeme.

Dáme do předehřáté trouby na 200°C na 5 minut. Potom je vyndáme, poklademe kousky okapaného kompotovaného ovoce, stáhneme troubu na 170°C a asi 20-25minut pečeme.

Vyndáme a uděláme si želatinu ze sáčku a ze šťávy z kompotu a 2 lžic cukru podle návodu.
Necháme ji 1 minutu vychladnout a nanášíme ji na koláč (nevadí, že je ještě teplý).
Dáme vychladnout a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Když spěchám, je to během 40ti minut hotové a můžeme jednotlivé kousky ještě nazdobit šlehačkou a posypat strouhanou čokoládou.

12. 09. 2010, Recept navštíven: 2443x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fofr koláč

Fofr koláč

Ovoce scedíme, necháme okapat a šťávu uchováme na želatinu. Ostatní suroviny smícháme jako na palačinky, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fofr koláč Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře