Fofr koláč
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1680
kalorií
7.0g
cukrů
12.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Ovoce scedíme, necháme okapat a šťávu uchováme na želatinu.
Ostatní suroviny smícháme jako na palačinky, jen je těsto hustší, asi jako krupicová kaše.
Pekáč vymažeme olejem a těsto do něho vlijeme.
Dáme do předehřáté trouby na 200°C na 5 minut. Potom je vyndáme, poklademe kousky okapaného kompotovaného ovoce, stáhneme troubu na 170°C a asi 20-25minut pečeme.
Vyndáme a uděláme si želatinu ze sáčku a ze šťávy z kompotu a 2 lžic cukru podle návodu.
Necháme ji 1 minutu vychladnout a nanášíme ji na koláč (nevadí, že je ještě teplý).
Dáme vychladnout a můžeme podávat.
Tip k receptu
Když spěchám, je to během 40ti minut hotové a můžeme jednotlivé kousky ještě nazdobit šlehačkou a posypat strouhanou čokoládou.
12. 09. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.