Frankfurtská polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
744
kalorií
0.0g
cukrů
59.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli nasekáme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej a osmažíme na něm připravenou cibuli. Zaprášíme moukou, opražíme. Poté vmícháme mletou papriku a zalijeme vodou. Zamícháme, přivedeme k varu a při mírné teplotě vaříme cca 25 minut. Polévku poté dochutíme solí a pepřem. Párky si nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce. Polévku ještě trochu povaříme. Ozdobíme nasekanou petrželkou.
Tip k receptu
Do polévky můžeme na začátku přidat i oloupané brambory nakrájené na kostky.
Martina Třetinová28. 04. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziEvík 05. 10. 2012, 10:44
Přidané ingredience: brambory
planeta 17. 01. 2014, 08:45
© 2024, Railsformers s.r.o.