Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

744 kalorií, 0.0g cukrů, 59.0g tuků, 15.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nasekáme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej a osmažíme na něm připravenou cibuli. Zaprášíme moukou, opražíme. Poté vmícháme mletou papriku a zalijeme vodou. Zamícháme, přivedeme k varu a při mírné teplotě vaříme cca 25 minut. Polévku poté dochutíme solí a pepřem. Párky si nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce. Polévku ještě trochu povaříme. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Do polévky můžeme na začátku přidat i oloupané brambory nakrájené na kostky.

Martina Třetinová

28. 04. 2009, Recept navštíven: 6585x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Cibuli nasekáme nadrobno. V hrnci rozehřejeme olej a osmažíme na něm připravenou cibuli. Zaprášíme moukou, ...

Frankfurtský věnec

Frankfurtský věnec

Maslo, cukor a žĺtky vymiešame do spenenia, pridáme soľ, citrónovú kôru, kukuričnú múku a hrubú múku, do kt...

Frankfurtská vepřová kýta

Frankfurtská vepřová kýta

Maso prošpikujeme třemi nožkami párků. Nejlépe se to dělá tak, že párky dáme na chvíli do mrazáku, pak je z...

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Frankfurtská polévka se zakysanou smetanou

Do hrnce nalijeme trošku oleje nebo másla. Necháme rozehřát, vsypeme hladkou mouku a uděláme světlou jíšk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Frankfurtská polévka Link-arrow

Přidat recenzi
Evík
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto polévku mám moc ráda. My do ní tedy ještě přidáváme brambory a párek je ještě lepší, když se trošku opeče na oleji. Jinak je rychlá a dobrá.

05. 10. 2012, 08:44

planeta
Restaurant_star
polévku dělávám, ale přidávám brambor nakrájený na kostičky, párek opeču a přidávám až když je polévka hotová
Přidané ingredience: brambory

17. 01. 2014, 07:45

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka vyskúšana a chutilo to vyborne

15. 10. 2016, 20:24

Přidat komentář
Angel 666
Dneska byla u nás polévka k obědu, tak můžu poslat fotečku :o)

Angel 666 13. 12. 2009, 00:15

Facebook komentáře