Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Frittata s mořským vlkem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
816 kalorií 2.0g cukrů 62.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

Filety z mořského vlka nakrájíme na menší kusy, osolíme a opepříme.
Do pánve dáme olej a rozpálíme ho. Přidáme vejce, jarní cibulku, mořského vlka, hrášek a necháme zatuhnout. Poté posypeme koriandrem, parmezánem, petrželkou a kmínem.
Dáme pod gril na 10 minut.

Bulb Tip k receptu

Pokrm je nutné hlídat, má tendence se rychle připálit.


Přidat na Pinterest
sonizna

10. 02. 2016, Recept navštíven: 559x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recepta a hlavne ryba

11. 02. 2016, 09:59

Přidat komentář

Facebook komentáře