Chybějící obrázek

Grilovaný bůček na jehle

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

3h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

312 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

V misce smícháme šťávu z citronu, olej, pivo, trochu pepře a mletý kmín na marinádu. Bylinky posekáme a promícháme s prolisovaným česnekem. Bůček odblaníme a ostrým nožem uděláme do masa i tuku několik zářezů. Potom maso z vnitřní strany lehce naklepeme a plát masa nakrájíme na pruhy. Z vnitřní strany osolíme, opepříme, potřeme bylinkami s česnekem a stočíme. Závitky vložíme do mísy, obalíme v marinádě a necháme v chladu nejméně 2 hodiny odležet.Připravené řezy napíchneme na jehly a grilujeme pozvolna na grilovací mřížce, kterou jsme potřeli troškou oleje. Během grilování maso otáčíme a potíráme zbylou marinádou. Grilujeme cca 40 minut.

Tip k receptu

Podáváme s čerstvým celozrnným pečivem a čerstvou zeleninou.

přidejte na:
Maja

19. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept
katka16031 12. 07. 2018, 18:24
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné
palino 03. 01. 2020, 12:57
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný grilovany bočik
hanka 06. 01. 2020, 12:48
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný grilovaný bočik
Svetlana 22. 01. 2020, 21:57