Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Grilovaný bůček na jehle

Grilovaný bůček na jehle

Obtížnost Čas přípravy
2h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 3h 10min
Nutriční hodnoty
312 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

V misce smícháme šťávu z citronu, olej, pivo, trochu pepře a mletý kmín na marinádu. Bylinky posekáme a promícháme s prolisovaným česnekem. Bůček odblaníme a ostrým nožem uděláme do masa i tuku několik zářezů. Potom maso z vnitřní strany lehce naklepeme a plát masa nakrájíme na pruhy. Z vnitřní strany osolíme, opepříme, potřeme bylinkami s česnekem a stočíme. Závitky vložíme do mísy, obalíme v marinádě a necháme v chladu nejméně 2 hodiny odležet.Připravené řezy napíchneme na jehly a grilujeme pozvolna na grilovací mřížce, kterou jsme potřeli troškou oleje. Během grilování maso otáčíme a potíráme zbylou marinádou. Grilujeme cca 40 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s čerstvým celozrnným pečivem a čerstvou zeleninou.


Maja

18. 06. 2010, Recept navštíven: 3184x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře