Chybí obrázek

Grilovaný bůček na jehle

Obtížnost

Čas přípravy

2h 30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

3h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

312 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

V misce smícháme šťávu z citronu, olej, pivo, trochu pepře a mletý kmín na marinádu. Bylinky posekáme a promícháme s prolisovaným česnekem. Bůček odblaníme a ostrým nožem uděláme do masa i tuku několik zářezů. Potom maso z vnitřní strany lehce naklepeme a plát masa nakrájíme na pruhy. Z vnitřní strany osolíme, opepříme, potřeme bylinkami s česnekem a stočíme. Závitky vložíme do mísy, obalíme v marinádě a necháme v chladu nejméně 2 hodiny odležet.Připravené řezy napíchneme na jehly a grilujeme pozvolna na grilovací mřížce, kterou jsme potřeli troškou oleje. Během grilování maso otáčíme a potíráme zbylou marinádou. Grilujeme cca 40 minut.

Tip k receptu

Podáváme s čerstvým celozrnným pečivem a čerstvou zeleninou.

přidejte na:
Maja

18. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborný recept

12. 07. 2018, 16:24

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.