Gruzínská játra

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
35min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1120 kalorií
0.0g cukrů
66.0g tuků
108.0g bílkovin


Příprava

Vepřová játra očistíme, odblaníme a nakrájíme na proužky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, na drobno pokrájenou cibuli, řapíkatý celer a chviličku osmahneme. Okořeníme pepřem, kořením Argentina, vmícháme pokrájenou jarní cibulku a stáhneme z plotny. Zapékací misku vymažeme tukem a vložíme játrovou směs. Ve čtvrtlitru smetany rozmícháme vejce a sůl, zalijeme játra a zapečeme v troubě na 180 stupňů 20 - 30 minut.

Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninou.

přidejte na:
Jana Smidži

16. 11. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
perfektné

Svetlana 16. 11. 2015, 10:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné, lahodné

hanka 16. 11. 2015, 10:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vemi lákavý rececpt na vyskúšanie

palino 13. 12. 2015, 13:23

Přidat komentář