Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gruzínská játra

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

1120 kalorií, 0.0g cukrů, 66.0g tuků, 108.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vepřová játra očistíme, odblaníme a nakrájíme na proužky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, na drobno pokrájenou cibuli, řapíkatý celer a chviličku osmahneme. Okořeníme pepřem, kořením Argentina, vmícháme pokrájenou jarní cibulku a stáhneme z plotny. Zapékací misku vymažeme tukem a vložíme játrovou směs. Ve čtvrtlitru smetany rozmícháme vejce a sůl, zalijeme játra a zapečeme v troubě na 180 stupňů 20 - 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninou.

Jana Smidži

16. 11. 2015, Recept navštíven: 1249x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gruzínská játra

Gruzínská játra

Vepřová játra očistíme, odblaníme a nakrájíme na proužky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přidáme slani...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gruzínská játra Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektné

16. 11. 2015, 10:44

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné, lahodné

16. 11. 2015, 10:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vemi lákavý rececpt na vyskúšanie

13. 12. 2015, 13:23

Přidat komentář

Facebook komentáře