Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Gruzínská játra

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
1120 kalorií 0.0g cukrů 66.0g tuků 108.0g bílkovin

Příprava

Vepřová játra očistíme, odblaníme a nakrájíme na proužky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, na drobno pokrájenou cibuli, řapíkatý celer a chviličku osmahneme. Okořeníme pepřem, kořením Argentina, vmícháme pokrájenou jarní cibulku a stáhneme z plotny. Zapékací misku vymažeme tukem a vložíme játrovou směs. Ve čtvrtlitru smetany rozmícháme vejce a sůl, zalijeme játra a zapečeme v troubě na 180 stupňů 20 - 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninou.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

16. 11. 2015, Recept navštíven: 1656x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektné

16. 11. 2015, 10:44

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné, lahodné

16. 11. 2015, 10:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vemi lákavý rececpt na vyskúšanie

13. 12. 2015, 13:23

Přidat komentář

Facebook komentáře