Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Guláš s kapií a česnekem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 30min
Nutriční hodnoty
356 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

V tlakovém hrnci osmažíme drobně nakrájenou cibuli do lehkého zrůžovění, přidáme maso nakrájené na kostky a pomalu opékáme, dokud se šťáva nevysmahne. Přidáme sůl, pepř, libeček, majoránku a sladkou mletou papriku, zamícháme a podlijeme vodou. Hrnec uzavřeme a necháme dusit do změknutí. Do uvařeného guláše přidáme hotovou tmavou jíšku a pomletou kapii s česnekem. Necháme provařit asi 5 minut.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 10. 2011, Recept navštíven: 1802x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na chutný guláš

15. 03. 2017, 20:10

Přidat komentář

Facebook komentáře