Guláš s kapií a česnekem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
356
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
V tlakovém hrnci osmažíme drobně nakrájenou cibuli do lehkého zrůžovění, přidáme maso nakrájené na kostky a pomalu opékáme, dokud se šťáva nevysmahne. Přidáme sůl, pepř, libeček, majoránku a sladkou mletou papriku, zamícháme a podlijeme vodou. Hrnec uzavřeme a necháme dusit do změknutí. Do uvařeného guláše přidáme hotovou tmavou jíšku a pomletou kapii s česnekem. Necháme provařit asi 5 minut.
JanaB06. 10. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.