Guláš z václavek
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
424
kalorií
7.0g
cukrů
25.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Kloboučky hub spaříme vařící vodou, necháme vyluhovat, slijeme a nakrájíme. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme houby, osolíme, okmínujeme, ochutíme mletou paprikou a dusíme asi 20 minut. Pak odstraníme pokličku a necháme odpařit šťávu. Houby poprášíme moukou, přidáme kečup a po troškách vývar a za stálého míchání povaříme. Podáváme s pečivem nebo s bramborem.
Barbora Dvouletá26. 08. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.