Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Guláš z václavek

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
424 kalorií 7.0g cukrů 25.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Kloboučky hub spaříme vařící vodou, necháme vyluhovat, slijeme a nakrájíme. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme houby, osolíme, okmínujeme, ochutíme mletou paprikou a dusíme asi 20 minut. Pak odstraníme pokličku a necháme odpařit šťávu. Houby poprášíme moukou, přidáme kečup a po troškách vývar a za stálého míchání povaříme. Podáváme s pečivem nebo s bramborem.


Přidat na Pinterest
Barbora Dvouletá

26. 08. 2009, Recept navštíven: 8996x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre jedlo

14. 10. 2016, 19:36

Přidat komentář
Angel 666
Guláš z václavek jsem vařila podle úplně stejného receptu a tak sem můžu přidat fotku :o).

Angel 666 03. 10. 2012, 22:04

Facebook komentáře