Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hermelín plněný houbami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1492 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Hermelíny si rozkrojíme, vydlabeme a naplníme směsí hub, které předem podusíme na másle s kmínem, solí a chilli kořením. Obě části sýru spojíme a podle potřeby zajistíme párátky. Obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.

Bulb Tip k receptu

Plněné hermelíny podáváme s bramborovou kaší nebo jen se zeleninovou oblohou.


Přidat na Pinterest
Jana Remková

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2643x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře