Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Holandský mletý řízek

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 20min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 1dní 0h 35min , porce

3592 kalorií, 2.0g cukrů, 38.0g tuků, 165.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bůček, nastrouhaný eidam, mléko, sůl a pepř smícháme a dáme do ledničky. Druhý den
tvoříme placičky, které obalujeme v mouce, vajíčku a strouhance.
Potom smažíme v rozpáleném oleji.

labe

17. 09. 2009, Recept navštíven: 6564x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Holandský mletý řízek

Holandský mletý řízek

Bůček, nastrouhaný eidam, mléko, sůl a pepř smícháme a dáme do ledničky. Druhý den tvoříme placičky, které...

Zobrazit všechny podobné recepty k Holandský mletý řízek Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dělávám stejně ,u nás je oblíbený, jako přílohu máme šťouchané brambory

17. 02. 2014, 08:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne dobre jedlo

19. 08. 2016, 10:10

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobne, velmi dobre

17. 09. 2016, 19:10

Přidat komentář
Angel 666
Dnes jsme měli k večeři a tak můžu přidat fotečky :o).

Angel 666 10. 09. 2010, 19:35

Facebook komentáře