Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houbovo-cizrnový krém

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1764 kalorií 44.0g cukrů 46.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Cizrnu si uvaříme den předem nebo použijeme cizrnu konzervovanou. Houby použijeme sušené. Šalotku nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji. Přidáme na kousky nakrájené brambory, mrkev a prolisovaný česnek. Krátce opečeme a přidáme většinu cizrny a hub. Přilijeme vývar a 15 minut vaříme doměkka. Poté polévku rozmixujeme. Přidáme smetanu a ještě chvilku povaříme. Zbylou cizrnu a houby osmahneme na másle a ozdobíme jimi polévku. Polévku ozdobíme i zakysanou smetanou.

Bulb Tip k receptu

Stejně můžeme připravit i hrachový krém. Ozdobit můžeme i slaninou.


Přidat na Pinterest
sonizna

02. 09. 2015, Recept navštíven: 731x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

24. 09. 2015, 11:42

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusam

07. 10. 2015, 10:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušane moze byt

27. 02. 2016, 17:35

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krem je vyborný

12. 08. 2016, 19:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krém chutí napodiv celkom dobre

01. 02. 2017, 11:48

Přidat komentář

Facebook komentáře