Houbový bramborák
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
724
kalorií
1.0g
cukrů
7.0g
tuků
36.0g
bílkovin
Příprava
Očištěné houby nakrájíme a podusíme na másle. Syrové brambory omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle do mísy, přidáme prolisovaný česnek, vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem a sušenou majoránkou.
Nakonec přidáme vychladlé podušené houby a pečlivě promícháme.
Pečeme na pánvi na oleji nebo sádle po obou stranách do křupava.
Tip k receptu
K bramboráku můžeme podávat kysané zelí.
planeta19. 02. 2014
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Kopřivy
Roxana 19. 02. 2014, 11:57

heladon 13. 11. 2014, 08:48

majka 10. 12. 2015, 11:09

Svetlana 01. 05. 2016, 17:34

palino 26. 10. 2016, 09:32

hanka 11. 08. 2019, 17:50
© 2021, Railsformers, s.r.o.