Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Houbový bramborák

Houbový bramborák
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

724 kalorií, 1.0g cukrů, 7.0g tuků, 36.0g bílkovin

Příprava

Očištěné houby nakrájíme a podusíme na másle. Syrové brambory omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle do mísy, přidáme prolisovaný česnek, vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem a sušenou majoránkou.
Nakonec přidáme vychladlé podušené houby a pečlivě promícháme.
Pečeme na pánvi na oleji nebo sádle po obou stranách do křupava.

Bulb Tip k receptu

K bramboráku můžeme podávat kysané zelí.

planeta

19. 02. 2014, Recept navštíven: 1092x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Houbový bramborák

Houbový bramborák

Očištěné houby nakrájíme a podusíme na másle. Syrové brambory omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle do ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Houbový bramborák Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Klasický bramborák taky "pestřím" podle období, houby když jsou čerstvé - vynikající! Z mrazáku předvařené též, (sušené nedávám nikdy), ale zjara a vůbec když rostou kopřivy, vždy je tam nasekám a kombinace hub a kopřiv je senzační, někdy přihodím na kostičky nakrájenou uzeninu či ještě lépe - anglickou slaninu, tu mám vůbec v oblibě.
Přidané ingredience: Kopřivy

19. 02. 2014, 11:57

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zajímavé využití hub

13. 11. 2014, 08:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre s hubami

10. 12. 2015, 11:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci a chutný bramborák

01. 05. 2016, 17:34

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná obmena klasického bramboráku, v čase hub super recept

26. 10. 2016, 09:32

Přidat komentář

Facebook komentáře