Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houbový bramborák

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
724 kalorií 1.0g cukrů 7.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Očištěné houby nakrájíme a podusíme na másle. Syrové brambory omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle do mísy, přidáme prolisovaný česnek, vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem a sušenou majoránkou.
Nakonec přidáme vychladlé podušené houby a pečlivě promícháme.
Pečeme na pánvi na oleji nebo sádle po obou stranách do křupava.

Bulb Tip k receptu

K bramboráku můžeme podávat kysané zelí.


Přidat na Pinterest
planeta

19. 02. 2014, Recept navštíven: 1738x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Klasický bramborák taky "pestřím" podle období, houby když jsou čerstvé - vynikající! Z mrazáku předvařené též, (sušené nedávám nikdy), ale zjara a vůbec když rostou kopřivy, vždy je tam nasekám a kombinace hub a kopřiv je senzační, někdy přihodím na kostičky nakrájenou uzeninu či ještě lépe - anglickou slaninu, tu mám vůbec v oblibě.
Přidané ingredience: Kopřivy

19. 02. 2014, 11:57

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zajímavé využití hub

13. 11. 2014, 08:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre s hubami

10. 12. 2015, 11:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci a chutný bramborák

01. 05. 2016, 17:34

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná obmena klasického bramboráku, v čase hub super recept

26. 10. 2016, 09:32

Přidat komentář

Facebook komentáře