Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Houbový bramborák

Houbový bramborák

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
724 kalorií 1.0g cukrů 7.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Očištěné houby nakrájíme a podusíme na másle. Syrové brambory omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle do mísy, přidáme prolisovaný česnek, vejce a mouku. Ochutíme solí, pepřem a sušenou majoránkou.
Nakonec přidáme vychladlé podušené houby a pečlivě promícháme.
Pečeme na pánvi na oleji nebo sádle po obou stranách do křupava.

Bulb Tip k receptu

K bramboráku můžeme podávat kysané zelí.


planeta

19. 02. 2014, Recept navštíven: 1243x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Klasický bramborák taky "pestřím" podle období, houby když jsou čerstvé - vynikající! Z mrazáku předvařené též, (sušené nedávám nikdy), ale zjara a vůbec když rostou kopřivy, vždy je tam nasekám a kombinace hub a kopřiv je senzační, někdy přihodím na kostičky nakrájenou uzeninu či ještě lépe - anglickou slaninu, tu mám vůbec v oblibě.
Přidané ingredience: Kopřivy

19. 02. 2014, 11:57

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zajímavé využití hub

13. 11. 2014, 08:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre s hubami

10. 12. 2015, 11:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci a chutný bramborák

01. 05. 2016, 17:34

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná obmena klasického bramboráku, v čase hub super recept

26. 10. 2016, 09:32

Přidat komentář

Facebook komentáře