Houby ve sladkokyselém nálevu
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
2184
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
275.0g
bílkovin
Příprava
Hřiby očistíme, nakrájíme na menší kousky a potom povaříme přibližně 5 minut. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou (aby si hříbky zachovaly svou krásnou barvu a nezčernaly). Připravíme si dobře umyté a vypláchnuté sklenice, do kterých dáme hořčičné semeno, nové koření, pepř, kolečko cibule a malý řez křenu. Nakonec je plníme houbami. Nálev, kterým je pak zalijeme, si připravíme z 1 l vody, ½ l octa (8%), soli a 100g cukru. Podle množství hub si jej naděláme více. Dobře uzavřeme a sterilizujeme v předehřáté troubě při 100°C cca 20 minut.
Vera27. 08. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.