Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houby ve sladkokyselém nálevu

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 25min
Nutriční hodnoty
2184 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 275.0g bílkovin

Příprava

Hřiby očistíme, nakrájíme na menší kousky a potom povaříme přibližně 5 minut. Pak je scedíme a propláchneme studenou vodou (aby si hříbky zachovaly svou krásnou barvu a nezčernaly). Připravíme si dobře umyté a vypláchnuté sklenice, do kterých dáme hořčičné semeno, nové koření, pepř, kolečko cibule a malý řez křenu. Nakonec je plníme houbami. Nálev, kterým je pak zalijeme, si připravíme z 1 l vody, ½ l octa (8%), soli a 100g cukru. Podle množství hub si jej naděláme více. Dobře uzavřeme a sterilizujeme v předehřáté troubě při 100°C cca 20 minut.


Přidat na Pinterest
Vera

27. 08. 2009, Recept navštíven: 4734x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na zavárané huby

23. 01. 2017, 11:04

Přidat komentář

Facebook komentáře