Hovězí guláš s majoránkou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1104
kalorií
0.0g
cukrů
93.0g
tuků
65.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji v tlakovém hrnci usmažíme do růžova. Přidáme uzenou papriku, zamícháme a ihned zalijeme vodou. Vložíme maso nakrájené na kostky, celý list libečku, lístky majoránky, oloupaný a na plátky nakrájený česnek, sůl, hořčici a dle potřeby ještě vodu. Hrnec uzavřeme a maso udusíme do měkka. Poté přidáme bujón a po rozpuštění dle potřeby dochutíme solí. Okořeníme chilli kořením, zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou v troše studené vody a chvíli povaříme.
Hovězí guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými těstovinami.
JanaB10. 05. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.