Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí guláš s majoránkou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1104 kalorií 0.0g cukrů 93.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji v tlakovém hrnci usmažíme do růžova. Přidáme uzenou papriku, zamícháme a ihned zalijeme vodou. Vložíme maso nakrájené na kostky, celý list libečku, lístky majoránky, oloupaný a na plátky nakrájený česnek, sůl, hořčici a dle potřeby ještě vodu. Hrnec uzavřeme a maso udusíme do měkka. Poté přidáme bujón a po rozpuštění dle potřeby dochutíme solí. Okořeníme chilli kořením, zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou v troše studené vody a chvíli povaříme.

Hovězí guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými těstovinami.


Přidat na Pinterest
JanaB

10. 05. 2012, Recept navštíven: 1707x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Hovězí guláš děláme skoro totožně a chutná dobře.

28. 09. 2012, 20:26

Přidat komentář

Facebook komentáře