Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí karbanátky s bramborovou krustou

Hovězí karbanátky s bramborovou krustou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
12min 22min
Nutriční hodnoty
397 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 37.0g bílkovin

Příprava

Oloupeme a nakrájíme cibulku i slaninu. Oddělíme vejce, bílek dáme do misky, přidáme k němu maso, cibulku, slaninu, majoránku, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme a dochutíme a tvarujeme karbenátky. Oloupeme mrkev a bramboru, omyjeme je a nastrouháme, důkladně promícháme se žloutkem, solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 220°C. Olivový olej zahřejeme a karbenátky opékáme z každé strany 2min. Potom na ně stejnoměrně rozdělíme bramborovou směs a pečeme v troubě 10-12min. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


12. 08. 2010, Recept navštíven: 2261x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře