Hovězí karbanátky s bramborovou krustou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
12min
Celkový čas
22min
Porce
Nutriční hodnoty
397
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
37.0g
bílkovin
Příprava
Oloupeme a nakrájíme cibulku i slaninu. Oddělíme vejce, bílek dáme do misky, přidáme k němu maso, cibulku, slaninu, majoránku, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme a dochutíme a tvarujeme karbenátky. Oloupeme mrkev a bramboru, omyjeme je a nastrouháme, důkladně promícháme se žloutkem, solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 220°C. Olivový olej zahřejeme a karbenátky opékáme z každé strany 2min. Potom na ně stejnoměrně rozdělíme bramborovou směs a pečeme v troubě 10-12min. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
12. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.