Hovězí maso s brokolicí a žampióny
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
2172
kalorií
4.0g
cukrů
73.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky. Poté jej osolíme a opepříme a na oleji prudce osmahneme. Jakmile nám začne zlátnout, podlijeme maso vodou. Dusíme, dokud maso nezačne měknout. V případě potřeby dále podléváme vodou. Jakmile maso měkne, přidáme brokolici a chvíli dusíme. Mezitím si na pánvičce, na másle orestujeme žampiony a přidáme je k masu s brokolicí. Přibližně 5 minut povaříme a zalijeme smetanou, kterou jen krátce povaříme.
Tip k receptu
Jako příloha se hodí rýže, nebo opečené brambory s provensálským kořením
Sonia00526. 02. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.