Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí maso s brokolicí a žampióny

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2172 kalorií 4.0g cukrů 73.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky. Poté jej osolíme a opepříme a na oleji prudce osmahneme. Jakmile nám začne zlátnout, podlijeme maso vodou. Dusíme, dokud maso nezačne měknout. V případě potřeby dále podléváme vodou. Jakmile maso měkne, přidáme brokolici a chvíli dusíme. Mezitím si na pánvičce, na másle orestujeme žampiony a přidáme je k masu s brokolicí. Přibližně 5 minut povaříme a zalijeme smetanou, kterou jen krátce povaříme.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha se hodí rýže, nebo opečené brambory s provensálským kořením


Přidat na Pinterest
Sonia005

26. 02. 2011, Recept navštíven: 2020x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře