Hovězí maso s brokolicí a žampióny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

2172 kalorií
4.0g cukrů
73.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky. Poté jej osolíme a opepříme a na oleji prudce osmahneme. Jakmile nám začne zlátnout, podlijeme maso vodou. Dusíme, dokud maso nezačne měknout. V případě potřeby dále podléváme vodou. Jakmile maso měkne, přidáme brokolici a chvíli dusíme. Mezitím si na pánvičce, na másle orestujeme žampiony a přidáme je k masu s brokolicí. Přibližně 5 minut povaříme a zalijeme smetanou, kterou jen krátce povaříme.

Tip k receptu

Jako příloha se hodí rýže, nebo opečené brambory s provensálským kořením

přidejte na:
Sonia005

26. 02. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je chuťovo vyvážený, sýte jedlo
majka 01. 03. 2018, 17:57