Hovězí oháňka na zelenině
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
3h 0min
Celkový čas
3h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Oháňku nakrájíme podle obratlů a osmažíme ji ze všech stran na oleji. Poté vyjmeme.
Do výpeku z masa dáme na jemno nakrájenou zeleninu - mrkev, cibuli a celer. Osmažíme dozlatova, poté přilijeme víno.
Po odpaření vína vrátíme maso a zalijeme 500 ml vody. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a necháme probublávat 1,5 hodiny.
Osolíme, opepříme a přidáme rajčata.
Dusíme další 1,5 hodiny.
Tip k receptu
Podáváme s těstovinami.
sonizna20. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.