Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí oháňka na zelenině

Hovězí oháňka na zelenině

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 0min 3h 30min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Oháňku nakrájíme podle obratlů a osmažíme ji ze všech stran na oleji. Poté vyjmeme.
Do výpeku z masa dáme na jemno nakrájenou zeleninu - mrkev, cibuli a celer. Osmažíme dozlatova, poté přilijeme víno.
Po odpaření vína vrátíme maso a zalijeme 500 ml vody. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a necháme probublávat 1,5 hodiny.
Osolíme, opepříme a přidáme rajčata.
Dusíme další 1,5 hodiny.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s těstovinami.


sonizna

20. 01. 2016, Recept navštíven: 1079x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

20. 01. 2016, 10:29

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trochu naročnejšie ale dobre jedlo

24. 02. 2017, 11:38

Přidat komentář

Facebook komentáře