Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí plátky po znojemsku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 0.0g cukrů 46.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Plátky masa omyjeme a osušíme papírovou útěrkou. Osolíme je a opepříme a zaprášíme moukou. Necháme chvíli stranou.
Cibuli si nasekáme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme, aby se zatáhlo. Poté maso vyjmeme a vhodíme cibuli, kterou restujeme dohněda. Osmaženou cibulku zalijeme vývarem a přidáme k ní maso. Dusíme do změknutí masových plátků.
Mezitím si okurky nakrájíme taky na drobno. Maso vyjmeme a omáčku necháme svařit na potřebné množství. Do šťávy vhodíme okurky a máslo a necháme rozpustit. Poté vypneme a maso vrátíme do omáčky, aby se prohřálo. Můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s dušenou rýží, kterou můžeme vylepšit hráškem, kukuřicí, kari, apod.


Přidat na Pinterest
Sonia005

28. 11. 2011, Recept navštíven: 4044x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept , jednoduchý, omáčka dobrá

09. 11. 2016, 20:47

Přidat komentář

Facebook komentáře