Hovězí plátky po znojemsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

464 kalorií
0.0g cukrů
46.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Plátky masa omyjeme a osušíme papírovou útěrkou. Osolíme je a opepříme a zaprášíme moukou. Necháme chvíli stranou.
Cibuli si nasekáme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme, aby se zatáhlo. Poté maso vyjmeme a vhodíme cibuli, kterou restujeme dohněda. Osmaženou cibulku zalijeme vývarem a přidáme k ní maso. Dusíme do změknutí masových plátků.
Mezitím si okurky nakrájíme taky na drobno. Maso vyjmeme a omáčku necháme svařit na potřebné množství. Do šťávy vhodíme okurky a máslo a necháme rozpustit. Poté vypneme a maso vrátíme do omáčky, aby se prohřálo. Můžeme podávat.

Tip k receptu

Podáváme s dušenou rýží, kterou můžeme vylepšit hráškem, kukuřicí, kari, apod.

přidejte na:
Sonia005

28. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept , jednoduchý, omáčka dobrá

katka16031 09. 11. 2016, 20:47

Přidat komentář