Hovězí roláda Schwarz
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
120
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Plátek hovězího masa dobře rozklepeme, mírně osolíme a opepříme. Polovinu plátku potřeme hořčicí a na natřenou část rozložíme šunku, rozkrojenou okurku a sýr. Hovězí roládu pevně stočíme a zpevníme nití. V tlakovém hrnci rozpustíme máslo a roládu na něm opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, hrnec uzavřeme a roládu dusíme 30 - 40 minut. Měkkou hovězí roládu vyjmeme a zahustíme vývar z rolády. V nezbytném množství studené vody rozmícháme mouku a vlijeme do vývaru. Přidáme bujón, dosolíme a provaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku zjemníme smetanou a můžeme podávat.
Hovězí roládu Schwarz podáváme s houskovým knedlíkem.
02. 04. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.