Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí roláda Schwarz

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 10min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Plátek hovězího masa dobře rozklepeme, mírně osolíme a opepříme. Polovinu plátku potřeme hořčicí a na natřenou část rozložíme šunku, rozkrojenou okurku a sýr. Hovězí roládu pevně stočíme a zpevníme nití. V tlakovém hrnci rozpustíme máslo a roládu na něm opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, hrnec uzavřeme a roládu dusíme 30 - 40 minut. Měkkou hovězí roládu vyjmeme a zahustíme vývar z rolády. V nezbytném množství studené vody rozmícháme mouku a vlijeme do vývaru. Přidáme bujón, dosolíme a provaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku zjemníme smetanou a můžeme podávat.
Hovězí roládu Schwarz podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

02. 04. 2012, Recept navštíven: 2174x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca rolada a dobre ingrediencie

09. 04. 2016, 18:30

Přidat komentář

Facebook komentáře