Hovězí roláda Schwarz

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Plátek hovězího masa dobře rozklepeme, mírně osolíme a opepříme. Polovinu plátku potřeme hořčicí a na natřenou část rozložíme šunku, rozkrojenou okurku a sýr. Hovězí roládu pevně stočíme a zpevníme nití. V tlakovém hrnci rozpustíme máslo a roládu na něm opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, hrnec uzavřeme a roládu dusíme 30 - 40 minut. Měkkou hovězí roládu vyjmeme a zahustíme vývar z rolády. V nezbytném množství studené vody rozmícháme mouku a vlijeme do vývaru. Přidáme bujón, dosolíme a provaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku zjemníme smetanou a můžeme podávat.
Hovězí roládu Schwarz podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

02. 04. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
vynikajuca rolada a dobre ingrediencie

09. 04. 2016, 18:30

Svetlana
chuťovo velmi dobrá jovädzia roláda

19. 06. 2017, 09:52

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.