Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí roláda s hlívou

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 30min
Nutriční hodnoty
520 kalorií 20.0g cukrů 28.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Maso dobře naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Maso ze 2/3 potřeme hořčicí a poskládáme na natřenou část náplň. Sýr nastrouháme a 100 g hlívy také. Vejce rozšleháme s trochou soli, pepře, škrobem a vmícháme strouhaný sýr a hlívu. Zeleninovou náplň touto směsí potřeme. Maso zavineme a převážeme nití. Na oleji v tlakovém hrnci rolády trochu opečeme, podlijeme horkou vodou, přidáme bujón a dusíme asi 30 minut. Měkké vyjmeme, odstraníme nitě a nakrájíme. Do omáčkového vývaru přidáme zbytek nakrájené hlívy a zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody. Povaříme, dochutíme solí a zjemníme smetanou.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 02. 2012, Recept navštíven: 2818x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to velmi lakavo a chutne, vyskúšam

13. 04. 2016, 09:19

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobrá rolada masova

27. 05. 2016, 18:40

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plnka v rolade je chutná,omáčka taktiež

29. 10. 2016, 18:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hovädzia roláda chuťovo skvelá

21. 12. 2016, 13:08

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rolada sa mi velmi osvedčila

05. 03. 2017, 14:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roláda jje vynikajucej chuti

06. 03. 2017, 20:59

Přidat komentář

Facebook komentáře