Hovězí roláda s česnekovou šťávou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1512
kalorií
1.0g
cukrů
116.0g
tuků
97.0g
bílkovin
Příprava
Anglickou a špenát nakrájíme na širší nudličky. Špenát spaříme vařící vodou a necháme na sítu okapat.
Na lžičce oleje prohřejeme slaninu, přidáme vejce, osolíme, opepříme a připravíme míchaná vejce. Poté vmícháme špenát a ještě chvíli mícháme.
Maso nakrájíme na 2 pláty, které dobře rozklepeme. Mírně osolíme a poklademe náplní. Stočíme do rolády a zpevníme nití.
Na lžíci oleje opečeme ze všech stran, podlijeme mírně vodou a přidáme rozdrobený bujón. Za občasného obracení a podlévání vodou maso udusíme do měkka.
Rolády vyjmeme, uchováme v teple a před podáváním odstraníme nit a nakrájíme na plátky. V troše studené vody rozmícháme vodu a šťávu zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a odstavíme.
JanaB12. 03. 2014
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.