Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí roláda s česnekovou šťávou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 40min
Nutriční hodnoty
1512 kalorií 1.0g cukrů 116.0g tuků 97.0g bílkovin

Příprava

Anglickou a špenát nakrájíme na širší nudličky. Špenát spaříme vařící vodou a necháme na sítu okapat.

Na lžičce oleje prohřejeme slaninu, přidáme vejce, osolíme, opepříme a připravíme míchaná vejce. Poté vmícháme špenát a ještě chvíli mícháme.

Maso nakrájíme na 2 pláty, které dobře rozklepeme. Mírně osolíme a poklademe náplní. Stočíme do rolády a zpevníme nití.
Na lžíci oleje opečeme ze všech stran, podlijeme mírně vodou a přidáme rozdrobený bujón. Za občasného obracení a podlévání vodou maso udusíme do měkka.

Rolády vyjmeme, uchováme v teple a před podáváním odstraníme nit a nakrájíme na plátky. V troše studené vody rozmícháme vodu a šťávu zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a odstavíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

12. 03. 2014, Recept navštíven: 2631x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto roládu dělám, ale z kuřecího masa. Vynikající oběd

04. 11. 2014, 08:58

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobrá roláda

20. 11. 2015, 16:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastická chuť

03. 02. 2016, 10:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne jedlo

22. 02. 2016, 20:07

Přidat komentář
kotátko
skvělý

kotátko 07. 06. 2014, 21:38

Facebook komentáře