Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí s brokolicí na víně

Hovězí s brokolicí na víně
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

3000 kalorií, 7.0g cukrů, 220.0g tuků, 247.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Lžic oleje, citrónovou šťávu a sojovou omáčku smícháme, a do směsi naložíme maso. V chladu necháme odležet nejlépe do druhého dne. Na oleji roštěnky zprudka osmahneme, osolíme, opepříme, v pekáčku v troubě pečeme při 150°C 2-12 min. Ve výpeku z masa orestujeme nakrájenou zeleninu, přidáme víno s protlakem a krátce podusíme doměkka, ochutíme worchesterovou omáčkou a solí a vložíme maso. Podáváme s rýží.

03. 08. 2010, Recept navštíven: 1454x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí s brokolicí na víně

Hovězí s brokolicí na víně

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Lžic oleje, citrónovou šťávu a sojovou omáčku smícháme, a do sm...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí s brokolicí na víně Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře