Hovězí s brokolicí na víně
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
3000
kalorií
7.0g
cukrů
220.0g
tuků
247.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Lžic oleje, citrónovou šťávu a sojovou omáčku smícháme, a do směsi naložíme maso. V chladu necháme odležet nejlépe do druhého dne. Na oleji roštěnky zprudka osmahneme, osolíme, opepříme, v pekáčku v troubě pečeme při 150°C 2-12 min. Ve výpeku z masa orestujeme nakrájenou zeleninu, přidáme víno s protlakem a krátce podusíme doměkka, ochutíme worchesterovou omáčkou a solí a vložíme maso. Podáváme s rýží.
03. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.