Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí s brokolicí na víně

Hovězí s brokolicí na víně

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
3000 kalorií 7.0g cukrů 220.0g tuků 247.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Lžic oleje, citrónovou šťávu a sojovou omáčku smícháme, a do směsi naložíme maso. V chladu necháme odležet nejlépe do druhého dne. Na oleji roštěnky zprudka osmahneme, osolíme, opepříme, v pekáčku v troubě pečeme při 150°C 2-12 min. Ve výpeku z masa orestujeme nakrájenou zeleninu, přidáme víno s protlakem a krátce podusíme doměkka, ochutíme worchesterovou omáčkou a solí a vložíme maso. Podáváme s rýží.


03. 08. 2010, Recept navštíven: 1554x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře