Hráškový salát s estragonem
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
0min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1240
kalorií
0.0g
cukrů
16.0g
tuků
29.0g
bílkovin
Příprava
Rýži uvaříme v osolené vodě, pak ji propláchneme pod proudem studené vody, necháme okapat a vychladit. Studená křidélka zbavíme kůže, odkostíme a maso nakrájíme na kostičky. Papriky dáme na chvilku pod gril, oloupeme je a také nakrájíme na kostičky. Hrášek uvaříme v osolené vodě s kouskem cukru do poloměkka. Než všechny tyto přísady vychladnou, připravíme si zálivku ze tří čtvrtin oleje, čtvrtiny octa, jedné nebo dvou lžiček hořčice a nasekaného estragonu. Pak je promícháme se zálivkou a podáváme vychlazené.
Tip k receptu
Salát můžeme ještě na povrchu zdobit sardelovými řezy nebo čtvrtkami natvrdo uvařených vajec. Nejlépe chutná s čerstvým pečivem.
notburga04. 01. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.