Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hráškový salát s estragonem

Hráškový salát s estragonem

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 25min
Nutriční hodnoty
1240 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 29.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě, pak ji propláchneme pod proudem studené vody, necháme okapat a vychladit. Studená křidélka zbavíme kůže, odkostíme a maso nakrájíme na kostičky. Papriky dáme na chvilku pod gril, oloupeme je a také nakrájíme na kostičky. Hrášek uvaříme v osolené vodě s kouskem cukru do poloměkka. Než všechny tyto přísady vychladnou, připravíme si zálivku ze tří čtvrtin oleje, čtvrtiny octa, jedné nebo dvou lžiček hořčice a nasekaného estragonu. Pak je promícháme se zálivkou a podáváme vychlazené.

Bulb Tip k receptu

Salát můžeme ještě na povrchu zdobit sardelovými řezy nebo čtvrtkami natvrdo uvařených vajec. Nejlépe chutná s čerstvým pečivem.


notburga

04. 01. 2012, Recept navštíven: 1164x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný šalat

17. 04. 2016, 18:47

Přidat komentář

Facebook komentáře