Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hrbaté maso

Hrbaté maso

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 20min
Nutriční hodnoty
10048 kalorií 0.0g cukrů 657.0g tuků 520.0g bílkovin

Příprava

Maso si naklepeme,osolíme,opepříme a poklademe ho na sádlem vymazaný pekáč. Na něj naložíme žampionovou směs, kterou připravíme následovně: 4 rohlíky nakrájíme na kostičky a na to nalijeme 2 dcl mléka a přidáme 2 vajíčka. Na oleji si orestujeme cibuli, přidáme nakrájené žampiony, na nudličky nakrájenou šunku a podusíme. Pak směs přidáme k namočeným rohlíkům a mírně vše osolíme, přidáme zelenou petrželku a naklademe na maso v pekáčku. Zalijeme malým množstvím vody, zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 min. Pak alobal odstraníme, postrouháme sýrem a pečeme ještě chvilku do zrůžovění sýru.


jirina1967

29. 01. 2010, Recept navštíven: 3497x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept, priliehavý názov

12. 11. 2016, 20:40

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi vydarený

09. 12. 2016, 21:27

Přidat komentář
Beruska64
zajímavý název

Beruska64 30. 01. 2010, 10:35

Facebook komentáře