Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hrbaté maso

Hrbaté maso
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 20min , porce

10048 kalorií, 0.0g cukrů, 657.0g tuků, 520.0g bílkovin

Příprava

Maso si naklepeme,osolíme,opepříme a poklademe ho na sádlem vymazaný pekáč. Na něj naložíme žampionovou směs, kterou připravíme následovně: 4 rohlíky nakrájíme na kostičky a na to nalijeme 2 dcl mléka a přidáme 2 vajíčka. Na oleji si orestujeme cibuli, přidáme nakrájené žampiony, na nudličky nakrájenou šunku a podusíme. Pak směs přidáme k namočeným rohlíkům a mírně vše osolíme, přidáme zelenou petrželku a naklademe na maso v pekáčku. Zalijeme malým množstvím vody, zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 min. Pak alobal odstraníme, postrouháme sýrem a pečeme ještě chvilku do zrůžovění sýru.

jirina1967

29. 01. 2010, Recept navštíven: 3175x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hrbaté maso

Hrbaté maso

Maso si naklepeme,osolíme,opepříme a poklademe ho na sádlem vymazaný pekáč. Na něj naložíme žampionovou smě...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hrbaté maso Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept, priliehavý názov

12. 11. 2016, 20:40

Přidat komentář
Beruska64
zajímavý název

Beruska64 30. 01. 2010, 10:35

Facebook komentáře