Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Italská fazolová polévka

Italská fazolová polévka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
952 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Fazuľu večer namočíme. Na druhý deň varíme v osolenej vode,kde sme pridali bujón. Polovicu fazule vyberieme a pomixujeme a dáme späť do polievky. Pridáme paradajky a ryžu uvarenú do mäkka. Opečieme údeninu a pridáme do polievky. Ochutíme a podávame.


Reňa Lomnická

10. 08. 2010, Recept navštíven: 2476x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
fazolová polévka je má oblíbená, přidávám ještě saturejku
Přidané ingredience: saturejka

24. 03. 2015, 09:30

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra fazulovica

21. 10. 2016, 09:37

Přidat komentář
Jozef
Zasa fajn recept. Idem namočiť fazuľu a zajtra uvarím, prídte ochutnať. Foťo.

Jozef 11. 08. 2010, 09:16

Facebook komentáře