Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Italský králík po myslivecku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

84 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 3.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Omyté porce králíka osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Rozehřejeme olej a králíka ze všech stran orestujeme.
Pak do pánve přihodíme bylinky a zalijeme vínem. Rajčatový protlak zředíme asi 1,5 dl vody a také přilijeme do pánve. Oloupané stroužky česneku trochu zmáčkneme nožem a také přidáme. Nakonec ještě přisypeme olivy.
Pánev přiklopíme poklicí a na mírném ohni dusíme asi 45 minut doměkka. Občas zkontrolujeme a je-li třeba, podlijeme trochou vína nebo vody. Ke konci dušení by mělo zbýt trochu zahoustlé omáčky.
Omáčku podle chuti dosolíme, vypneme a můžeme podávat.
Podáváme s italskou focacciou nebo čerstvou bagetkou a sklenkou bílého vína, nejlépe taky italského :o)

Angel 666

30. 05. 2012, Recept navštíven: 2350x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Italský králík po myslivecku

Italský králík po myslivecku

Omyté porce králíka osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Rozehřejeme olej a králíka ze všech stran or...

Zobrazit všechny podobné recepty k Italský králík po myslivecku Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý

14. 03. 2016, 11:50

Přidat komentář

Facebook komentáře