Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Italský králík po myslivecku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
84 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Omyté porce králíka osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Rozehřejeme olej a králíka ze všech stran orestujeme.
Pak do pánve přihodíme bylinky a zalijeme vínem. Rajčatový protlak zředíme asi 1,5 dl vody a také přilijeme do pánve. Oloupané stroužky česneku trochu zmáčkneme nožem a také přidáme. Nakonec ještě přisypeme olivy.
Pánev přiklopíme poklicí a na mírném ohni dusíme asi 45 minut doměkka. Občas zkontrolujeme a je-li třeba, podlijeme trochou vína nebo vody. Ke konci dušení by mělo zbýt trochu zahoustlé omáčky.
Omáčku podle chuti dosolíme, vypneme a můžeme podávat.
Podáváme s italskou focacciou nebo čerstvou bagetkou a sklenkou bílého vína, nejlépe taky italského :o)


Přidat na Pinterest
Angel 666

30. 05. 2012, Recept navštíven: 2731x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý

14. 03. 2016, 11:50

Přidat komentář

Facebook komentáře