Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablková bábovka

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 40min , porce

2100 kalorií, 0.0g cukrů, 79.0g tuků, 34.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žloutky oddělíme od bílků a s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku skořice, olej a mléko a vše vyšleháme. Postupně zašleháváme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec jemně přimícháme našlehaný sníh z bílků. Úplně nakonec přidáme oloupaná a na malé kostičky nakrájená jablka. Těsto vlijeme do vymazané a polohrubou moukou vysypané bábovkové formy a pečeme necelou hodinu.

Svetlana

30. 11. 2009, Recept navštíven: 3298x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablková bábovka

Jablková bábovka

Žloutky oddělíme od bílků a s cukrem vyšleháme do pěny. Poté přidáme vrchovatou lžičku skořice, olej a mlék...

Jablková bábovka s pudinkem

Jablková bábovka s pudinkem

Do mísy dáme mouku, cukr, prášek do pečiva, pudink a smícháme. Přidáme nahrubo nakrájená jablka, olej, vejc...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablková bábovka Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na babovku je dobrý, davam jablka nakrajane na kostičky

23. 11. 2016, 21:23

Přidat komentář
Angel 666
Cukru jsem dala jen 140 g a přidala jsem sáček vanilkového cukru. Jablka jsem použila tři - dvě jsem nastrouhala na hrubé slzy a jedno jsem přidala nakrájené na malé kostičky. Je to jednoduchý, rychlý a moc dobrý recept, dá se upéct, než se uvaří večeře a hned si můžeme pochutnávat, bábovka je moc dobrá i ještě vlažná. Díky za recept, přidávám dvě fotečky :o).

Angel 666 28. 08. 2012, 22:27

karatriel
Hodil by se docela údaj, při kolika stupních celsia se to má péct.

karatriel 27. 07. 2016, 07:53

Facebook komentáře