Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablkový píchanec

Jablkový píchanec
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1388 kalorií, 3.0g cukrů, 31.0g tuků, 45.0g bílkovin

Příprava

Vaječné žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme roztopené máslo a tři lžíce mléka či smetany. Do takto připravené směsi vmícháme půl sáčku prášku do pečiva a polohrubou mouku. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který následně také zapracujeme do těsta.
Těsto vylijeme na pekáč vymazaný tukem a vysypaný strouhankou. Umyté jablka oloupeme a nakrájíme na větší čtvrtky, které napícháme do těsta. Na závěr těsto posypeme skořicovým cukrem.
Pečeme v troubě na 180°C přibližně 25 minut.

planeta

04. 02. 2014, Recept navštíven: 1054x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablkový píchanec

Jablkový píchanec

Vaječné žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme roztopené máslo a tři lžíce mléka či smetany. Do takto při...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablkový píchanec Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dávám tam i hrochu rozinek

20. 11. 2014, 09:03

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

22. 11. 2015, 15:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý koláč

27. 01. 2016, 10:44

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hrozienka neuskodia

15. 02. 2016, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře