Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jarní zeleninové závitky

Jarní zeleninové závitky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
592 kalorií 6.0g cukrů 45.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Mrkev a papriku nakrájíme na jemné tyčinky. Ve velkém woku si rozehřejeme slunečnicový olej, na kterém poté zeleninu spolu s fazolovými klíčky orestujeme. Sejmeme wok z ohně a přidáme citrónovou šťávu a citrónovou kůru. Mezitím smícháme sojovou omáčku se solamylem a vmícháme do směsi ve woku. Zpět na ohni pak vše mícháme cca 2 minuty. Přidáme čerstvou nasekanou nať koriandru.

Podle návodu si připravíme rýžový papír, který potřeme směsí sezamového oleje a rozpuštěného másla. Do středu každého plátku dáme asi jednu lžíci směsí z woku a zamotáme do roličky a na koncích přeložíme.

Závitky pak ve woku dozlatova usmažíme a teplé je podáváme ozdobené nakrajenou jarní cibulkou s chilli omáčkou.


Petra

19. 03. 2009, Recept navštíven: 5902x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
podobný salát dělám i já doma.

19. 10. 2014, 15:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam tiež a je dobrý

22. 10. 2015, 10:45

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je naozaj chutnýa lahodný

26. 10. 2015, 11:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
podobný robím

23. 01. 2016, 14:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

09. 03. 2016, 11:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
recept celkom dobrý

26. 02. 2017, 12:48

Přidat komentář
Thumb
Z listového těsta??? No to snad ne! Používá se na to rýžový papír. Smažené listové těsto musí být něco dost strašného.

André 01. 06. 2010, 16:34

Thumb
Dělám to z rýžového a supr!Nem je pracný ale stojí to za to si to za čas vyrobit!

JARDA ZRZAVÝ 24. 07. 2010, 16:09

Facebook komentáře