Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Játrová omáčka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
885 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Játra omyjeme a nakrájíme na větší kousky, které osmahneme na oleji. Na rozpáleném tuku necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme narůžovělou jíšku. Do jíšky nalijeme šťávu z jater, sójovou omáčku, rozředíme několika lžícemi vody a vaříme do zahuštění. Nakonec přidáme drobně nasekaná nebo rozemletá játra, rozetřený česnek, špetku drceného kmínu, majoránku. Dochutíme solí, pepřem a povaříme.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu podáváme vařené brambory, rýži a houskový knedlík.


Přidat na Pinterest
Jiřulka

26. 01. 2010, Recept navštíven: 4603x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
omáčka je chuťovo vyborná

23. 07. 2017, 20:37

Přidat komentář

Facebook komentáře