Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játrový svítek

Játrový svítek
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

1020 kalorií, 0.0g cukrů, 19.0g tuků, 53.0g bílkovin

Příprava

Pečeň zomelieme, blany a iné zvyšky dáme vyvariť do polievky. Po pečeni zomelieme žemle navlhčené mliekom alebo vodou. Zmäknutý tuk vymiešame so žĺtkami, pridáme zomletú pečeň, žemle, strúčik rozotretého cesnaku, štipku korenia,soli, majoranu a sneh z bielkov.Ak je masa pred pridávaním snehu priveľmi tuhá , rozriedíme ju trochou mlieka alebo vývaru. Do snehu potom pridáme asi 2 lyžice jemnej strúhanky so štipkou kypriaceho prášku a tochú nasekanej petržlenovej vňati. Opatrne premiešame nalejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy a pečieme v dobre vyhriatej rúre asi 15 min.

Bulb Tip k receptu

Zvitok pokrájame na drobné kocky, vložíme ho tesne pred podávaním do horúcej polievky a hneď servirujeme. Z tejto dávky budeme mať zvitok do polievky na dvakrát.

Jozef

06. 12. 2011, Recept navštíven: 1905x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játrový svítek

Játrový svítek

Pečeň zomelieme, blany a iné zvyšky dáme vyvariť do polievky. Po pečeni zomelieme žemle navlhčené mliekom a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játrový svítek Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept nam chutil

17. 04. 2016, 19:22

Přidat komentář

Facebook komentáře