Jehněčí kýta na fazolce
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
464
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Maso naporcujeme. Pepř smícháme s přetlačeným česnekem a směsí potřeme maso. Pak prudce opečeme z obou stran na oleji. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Přidáme nakrájená rajčata a udusíme doměkka. Na troše oleje osmažíme mouku, zalijeme smetanou a rozmícháme, přidáme fazolové lusky a za stálého míchání povaříme. Osolíme, ochutíme octem, cukrem a ještě krátce přehřejeme. Rozdělíme na talíře a podáváme s kýtou. Dozdobíme petrželkou.
janulkam27. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.