Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí kýta na fazolce

Jehněčí kýta na fazolce

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Maso naporcujeme. Pepř smícháme s přetlačeným česnekem a směsí potřeme maso. Pak prudce opečeme z obou stran na oleji. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Přidáme nakrájená rajčata a udusíme doměkka. Na troše oleje osmažíme mouku, zalijeme smetanou a rozmícháme, přidáme fazolové lusky a za stálého míchání povaříme. Osolíme, ochutíme octem, cukrem a ještě krátce přehřejeme. Rozdělíme na talíře a podáváme s kýtou. Dozdobíme petrželkou.


janulkam

27. 11. 2009, Recept navštíven: 1817x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře