Chybějící obrázek

Jehněčí kýta na fazolce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

464 kalorií
0.0g cukrů
30.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Maso naporcujeme. Pepř smícháme s přetlačeným česnekem a směsí potřeme maso. Pak prudce opečeme z obou stran na oleji. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Přidáme nakrájená rajčata a udusíme doměkka. Na troše oleje osmažíme mouku, zalijeme smetanou a rozmícháme, přidáme fazolové lusky a za stálého míchání povaříme. Osolíme, ochutíme octem, cukrem a ještě krátce přehřejeme. Rozdělíme na talíře a podáváme s kýtou. Dozdobíme petrželkou.

přidejte na:
janulkam

27. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář